Ești asigurat CAS? ScanMed deține contract CASMB și oferă decontări neliminate. AFLĂ MAI MULTE

Ești asigurat CAS? ScanMed deține contract CASMB și oferă decontări neliminate.

2022 SIEMENS MULTIX IMPACT

RX - Radiologie Digitală

RX, investigații complete și precise cu echipament de ultimă generație, compus dintr-un tub cu raze X suspendat deasupra unei mese. În funcție de afecțiunea pacientului, acesta stă întins pe masă sau se poziționează în picioare (în cazul radiografiei la genunchi).

Cele mai mici prețuri din București.

Listă prețuri

Alte Prețuri

Investigatii Radiologie de Top

Investigatii prin Radiologie Digitala

Tehnica de radiologie digitala prezinta o serie de avantaje fata de radiologia conventionala clasica, dintre care, cea mai importanta o reprezinta calitatea imaginii radiologice.

 

Imaginea radiologica ce ajunge la nivelul unui computer care este anexat aparatului radiografic digital poate sa fie prelucrata, astfel incat valoarea diagnostica este maxima. Printarea imaginilor radiografice pe filme (daca se doreste acest lucru ulterior) astfel obtinute este net superioara filmelor radiografice conventionale / standard.

Eficiență operațională îmbunătățită

Multix Impact este proiectat pentru a fi un sistem de radiologie robust și ușor de utilizat, care poate îmbunătăți eficiența fluxului de lucru în departamentul de radiologie.

Imagistică de calitate superioară

Aparatul Multix Impact oferă imagini radiologice de înaltă calitate, detaliate și precise.

Flexibilitate și versatilitate

Multix Impact este un sistem modular și versatil, care poate fi adaptat pentru a satisface nevoile specifice ale diferitelor tipuri de examinări radiologice.

RX – Radiografia conventionala

Este o metoda de investigare neinvaziva dar iradianta, ce ramane in continuare un element paraclinic important, ajutand medicul clinician pentru incadrarea in diverse patologii:

 

  • Pneumologul si medicul internist: rg de torace
  • Ortopedul, neurochirurgul si reumatologul: rg de membre, bazin si coloana
  • Urolog: rg renala simpla / urografie
  • Imaginea radiologica poate fi prelucrata, astfel incat valoarea diagnostica este maximizata.
 

In tehnica de radiologie digitala, imaginea radiologica poate sa fie inregistrata pe un CD / DVD, poate sa fie trimisa prin email, astfel incat pentru pacient este mult mai usor sa transmita investigatiile radiodiagnostice medicului sau curant.

Un alt avantaj major al tehnicii de radiologie digitala este faptul ca toate investigatii radiologice ale unui pacient pot sa fie arhivate, astfel incat intotdeauna exista posibilitatea compararii aspectelor radiografice, avantaj important in special in evaluarea raspunsului postterapeutic (status postpneumonii dupa tratament antibiotic, de exemplu). Pacientul nu va mai trebui sa revina la control cu toate radiografiile anterioare (adeseori numeroase si voluminoase), datorita posibilitatii de arhivare a imaginilor radiografice.

Achizitia in sistemul radiologic digital este mult mai rapida, aspect important in special in radiografiile de schelet osos, de asemenea imaginea este transmisa imediat in computerul atasat sistemului radiologic digital, fiind vizualizate astfel de medicul radiolog care poate sa recomande sau nu alte incidente suplimentare, in functie de aspectul radiografic, cu eficienta maxima si cu un timp scurt de examinare.

Întrebări și Pregătire

Radiologie Digitala (RX):

Investigația nu necesită o pregătire prealabilă. În momentul efectuării investigației, pacientul este rugat să-și îndepărteze hainele, bijuteriile, aparatele dentare mobile, ochelarii și alte obiecte metalice care pot interfera cu procedura.

Radiografia este indicată în diagnosticul unor afecțiuni traumatice, inflamatorii, infecțioase, tumorale, endocrine etc

Investigațiile radiologice nu sunt recomandate femeilor însărcinate și copiilor.

 

Este foarte important că, în prima parte a sarcinii, femeia să nu fie expusă radiațiilor, deoarece acestea pot produce mutații la nivelul ADN-ului.

 

Atât în cazul femeilor însărcinate, cât și în cazul copiilor, trebuie să se țină cont de același raport risc-beneficiu.

De reținut

Imagistică Medicală RMN/ CT/ RX

Ecografie și Mamografie

Servicii medicale de înaltă performanță, susținute de tehnologie de vârf. Calitate și precizie în diagnosticul medical.